IRCMedya

Geri Git   IRCMedya > IRCMedya.Com - Kadınlar ve Erkekler Dünyası > Kadınlar Kulübü > Kadın Moda Trendleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04.Kasım.2023, 17:20   #1
Durumu
Çevrimdışı
 
Sanem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Gardırobun olmazsa olmazları

Gardırobun olmazsa olmazları

Herkesin tarzı farklı olsa da bazı parçalar vardır ki her yere ve her kişiye uyum sağlayabilir. Ceketten ayakkabıya her dolapta olması gereken ve varlığında sizi kolay ve şık kombinlere götürecek bu parçalara göz atın!







  • 1- Blazer
    İsterseniz şık bir ofis kombinin tamamlayıcısı olarak, isterseniz ise Jean şıklığınıza renk katacak bir dış giyim olarak kullanabileceğiniz blazerlar, son zamanlarda oversize modasıyla da kullanım alanını genişletiyor.

    1 / 12

  • 2- Kot pantolon
    Kot pantolonsuz bir dolap hayal edilemez. Kaliteli bir kot pantolon sahibi olmak size günlük veya şık tüm kombinlerinizde üzerine çalışabileceğiniz güzel bir temel sunar.

    2 / 12

  • 3- Beyaz gömlek
    Beyaz bir gömlek, neredeyse her konumda sizi taşıyabilecek kombinler için bir gerekliliktir. Klasik ofis gömlekleri size hitap etmiyorsa daha modern kesimli salaş gömlekleri veya son moda oversize gömlekleri tercih edebilir, dilerseniz tek başına dilerseniz ise bir süveter veya tişörtle katmanlandırarak giyebilirsiniz.

    3 / 12

  • 4- Siyah elbise
    LBD (little black dress) klişesinin bir klişe olmasının sebebi var. Şık bir siyah elbise, birçok aksesuarla renklendirilmeye ve her duruma uyum sağlamaya müsaittir. Doğru şekilde kombinlerseniz tek bir elbiseyle bir düğün davetine ve iş toplantısına gidebilirsiniz.

    4 / 12

  • 5- Deri ceket
    Serin havaların ve şık görüntülerin vazgeçilmeyen bir öğesi ise muhakkak ki kaliteli bir deri cekettir. Daha maskülen kombinlerden tutun da cicili bicili kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak her yerde kullanabileceğiniz bir deri cekete sahip olmak her zaman iyi bir fikirdir.

    5 / 12

  • 6- Çiçekli elbise Artık neredeyse her hava koşulunda giyebileceğiniz desenli bir elbise, sizi baharın çiçekli manzarasında kamufle edebilirken, üzerine alacağınız bir kazak ve tamamlayıcısı botlarla kışın zarafetine de eşlik ederek her mevsim sizinle olabilir.

    6 / 12

  • 7- Siyah/Beyaz Tişört
    Temel parçalar bazen atlanabiliyor. Her kıyafetin üzerine düşünmeden alabileceğiniz bazı ana parçalarınızın olması sıkıştığınız zamanlarda sizi kombin yapma zahmetinden kurtarabilir.

    7 / 12

  • 8- Çizgili/Düz kazak
    Tek başına veya bazı kıyafetlerin üzerine destekleyici bir parça olarak kullanabileceğiniz bu kazaklar, birden çok kullanım alanıyla size az parçayla çok kombin yapma imkânı sağlar.

    8 / 12

  • 9- Trençkot
    Alışılagelmiş fakat asla gözden düşmeyen duruşuyla nötr tonlarda bir trençkot sizi birçok mevsime taşıyabilir.

    9 / 12

  • 10- Siyah çizme
    Sadece kışın değil, güz ve bahar aylarında da sıkça kullanabileceğiniz bir çift çizme, en sade kıyafetleri bile anında farklı bir boyuta taşıma özelliğine sahiptir.

    10 / 12

  • 11- Halka küpeler
    Zevkli bir şekilde seçilmiş takıların kombininizi ne kadar yükselttiği tartışılamaz. Eğer her şartta ve kombinde kullanabileceğiniz bir takı arıyorsanız, cilt tonunuza uygun seçtiğiniz halka küpeler ışıldamanıza yardımcı olabilir.

    11 / 12

  • 12- Güneş gözlüğü
    Çoğu kombinin tamamlayıcı son parçası olabilecek, kendi yüz şeklinize göre setiğiniz bir güneş gözlüğü sizi anında farklı bir ruh haline sokabilir.


    12 / 12






  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Olsun Emekli Olduk Hiç Olmazsa - Su Göksoy DeepSilence Kitap Tanıtımları 0 29.Eylül.2023 10:17
Berberlerin olmazsa olmaz şeyleri DeepSilence IRCMedya Sözlük 0 22.Eylül.2023 12:27
Seyahatlar'da Yanınız'da Olmazsa Olmazlarınız Haje EylulSohbet IRC Paylaşımları 0 02.Eylül.2023 13:54
Beslenme çantalarının olmazsa olmazları… Sanem Çocuk Sağlığı 0 02.Eylül.2023 12:45
Uğur Dündar: Değişim olmazsa CHP seçmeni sandığa gitmeyecek Mehmet Güncel ve Son Dakika Haberler 0 09.Ağustos.2023 15:34


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.