IRCMedya

Geri Git   IRCMedya > IRCMedya.Com - Kadınlar ve Erkekler Dünyası > Güzellik ve Bakım Önerileri > Makyaj Teknikleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07.Eylül.2023, 20:39   #1
Durumu
Çevrimdışı
 
Sanem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart "Mascara cocktailing" akımı nedir?

"Mascara cocktailing" akımı nedir?

TikTok'un güzellik akımları ses getirmeyi hiç bırakmıyorlar. İşte yeni bir güzellik akımı daha...





Ya uzun, kalın, gür kirpikler için en iyi maskara aslında iki veya daha fazla maskaranın karışımıysa?Mascara cocktailing denilen akım TikTok'ta güzellik ve makyaj kategorilerinde bir hayli yükselişe geçen bir akım olmaya başladı. Bunun sebebi genelde günlük hayatta tek bir rimeli tercih eden insanlar yerine makyaj artistlerinin aslında bunu uzun süreden beri uygulamasıydı.

"Mascara cocktailing" nedir?

Özel bir kirpik görünümü oluşturmak için birkaç farklı maskarayı bir kokteyl gibi bir araya getirmek kulağa nasıl geliyor? Makyaj sanatçıları ve güzellik tutkunları yıllardır kendi mükemmel makyaj tariflerini hazırlıyorlar, hacim veren bir formülü uzatma formülüyle eşleştiriyor veya dolgun bir takma kirpik havası için birkaç kat kalınlaştırıcı formül ekliyor. Önemli olan, uzun ve kıvrık veya kalın ve hacimli gibi istediğiniz görünümleri elde etmek için farklı sonuçlara sahip iki veya daha fazla maskarayı bir araya getirmek.

Kirpiklerinizin en büyük potansiyeline ulaşmasına yardımcı olmak için hacim veren, uzatan ve kıvıran maskaraları katmanlar halinde uygulayın. Bazı formüller hacim vermek için yaratılmıştır, bazıları ise istediğiniz hacmi belirledikten sonra belirginleştirmek veya taramak ve tanımlamak için harikadır.

Nasıl yapılır?

Teknik oldukça basit gibi görünüyor olabilir: İstediğiniz hacme, kivirma ve uzunluğa ulaşana kadar tek başına uygulamasından memnun kalmadığınız iki veya üç maskarayı katmanlar halinde uygulayın. Bunun yanında kirpik kıvırıcı ve boş rimel fırçalarından yararlanmak daha iyi bir fikir olabilir. Kökten uca kirpiklerinizi kirpik kıvırıcısıyla kıvırdıktan sonra ilk kat rimelinizi uygulayın ve ardından boş rimel fırçanızla tarayın. Daha sonra kirpiklerinizin kurumasını biraz bekleyin. Bu aşamayı yerine getirdikten sonra ikinci kat veya üçüncü kat maskarayı geçmeniz daha kolay olacaktır.. Bu sayede kontrollü ilerlemeniz daha kolay olabilir.

Son olarak birkaç farklı formüldeki ürünleri karıştırdığınızdan kirpiklerinizde dökülme gibi problemlere yol açabileceğini unutmayın ve bu akımın takipçisi olmak istiyorsanız bu ihtimali aklınızda bulundurun.


  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Sessiz lüks" nedir? Sanem Kadın Moda Trendleri 1 25.Ağustos.2023 21:39
Atatürk'e "Başkomutanlık" yetkisinin verilişinin 102. yıl dönümü kutlu olsun. Extraction Tebrikler ve Kutlamalar 2 05.Ağustos.2023 14:49
"Hızlı moda" akımı dünyayı hızla kirletiyor Sanem Bunları Biliyor musunuz? 0 28.Temmuz.2023 15:34
TÜİK: "Mayıs ayında işsizlik oranı yüzde 9,5'e geriledi." Sanem Ekonomi Haberleri 0 10.Temmuz.2023 10:22
Çiftler Arasında Giderek Popüler Hale Gelen "Uyku Boşanması" Nedir? Sanem Aile, Evlilik ve Çocuklar 0 09.Temmuz.2023 00:02


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.